W NUMERZE 3/2011
Popularyzacja bioróżnorodności poprzez organizację Wystawy Ras Rodzimych Paweł Radomski, Agnieszka Chełmińska, Piotr Moskała
Pasze lecznicze – historia, wytwarzanie, zastosowanie Ewelina Patyra, Ewelina Kowalczyk, Monika Przeniosło-Siwczyńska, Krzysztof Kwiatek
Unijny kodeks dobrej praktyki etykietowania mieszanek paszowych dla zwierząt przeznaczonych do produkcji żywności Waldemar Korol
Zapewnienie bezpieczeństwa mikrobiologicznego mieszanek paszowych w zakresie Salmonella Krzysztof Kwiatek, Elżbieta Kukier, Zbigniew Osiński
Dodatki paszowe spełniające wymagania określone w przepisach dotyczących rolnictwa ekologicznego Waldemar Korol, Jolanta Rubaj, Grażyna Bielecka
Rozdrabnianie jako ważny etap w produkcji pasz przemysłowych Kazimierz Zawiślak, Paweł Sobczak, Stanisław Piotr Kwiatkowski
System kontroli produktów GMO w paszach na Ukrainie Igor Kocjumbas, Taras Lewicki
Konferencja pt. Preparaty weterynaryjne i dodatki paszowe: wytwarzanie, kontrola jakości i zastosowanie Marina Struzik, Waldemar Korol
Przetwarzanie ziarna kukurydzy na cele paszowe Kazimierz Zawiślak, Józef Grochowicz